Saturday, 31 December 2011

Holiday in KALUMPANG....

hye....dah masuk tahun baru pun tahun niekan...TAHUN 2012...  by tthe way...azam mira tahun nie adalah untuk lebih mendalami ISLAM yang sebenar...hurm..may be sedikit perbahan yg mira akan lakukan..tapi step by step..sbb mira takut kalau perubahan yang mendadak mira sendiri yang culture shock n mira sendiri x boleh nak adapt dgn benda yang baru.yyelah...bak kata org,biar lambat asal selamat..biar mira try slow2 dulu k.Insya-Allah..Allah akan sentiasa membantu hamba nya yang ingin mendekati-NYA.next azam..mira kalau boley..tahun nie..mira na jadi anak yang soleh..memandangkan mira cuty lama kan,then...mira nak tolong ummi ngan abah  tanpa merungut pun...:)sbnrnye..mira nak citer hari tu..waktu tahun baru..mira sambut tahun baru dekat KALUMPANG,TANJUNG MALIM RESORT...sepatutnye kita org pegi hari jumaat,but then abah plak ader meeting..mlm plak tu..so ditangguhkan kepada hari sabtu..b4 tu.mira cakap ngan ummi nak pi shopping...sebab dah lame x beli baju jalan2..hahahkkk..then otw hantar abah pegi meeting kita org pegi ECM...hahahakk.take advantage plak kan??hahak...mira borong sakan tau.....the next kita org bergerak... actually balik jer dari shopping tu mira dah x brape sihat..huh...sedih gileerrrrrr...holiday demam plak..apelah... naik keta tidurrrrrrrrrrr je..tapi kalau memang kalau mira jalan jauh mira akan tidur je...hehehe..balik kelantan pun mcm tu...nak dijdikan cerita sampai je kat kuala kubu,mira rase nak muntah..then muntah dalam keta abah..hahahahkkk..seb baik ader plastik...then abah pun ape lagi bawak la mira pergi klinik kesihatan..x sampai lagi tau kalumpang resort dah masuk hospital...dah la nak new year plak tuh..hampeh betul..hahahakkk...samapi kat kalumpang resort jumpa ngan Esya plak..my lovely niece..nak pendek kan citer..tahun nie memang seronok sambut tahaun baru dengan DEMAMMMMMMMMMMMMM...hahahahalkkk

No comments:

Post a Comment